Groothandel

Rijnsflowers koopt dagelijks via verschillende veilingen en kwekers verse bloemen en planten in. Tijdens dit proces proberen we zo snel mogelijk te schakelen en te werken middels korte lijnen. De kwaliteit van onze producten wordt mede gewaarborgd door rechtstreeks transport naar uw locatie. We breiden ons assortiment tevens uit met accessoires en specials om uw bestelling zo compleet mogelijk te maken. Zo bespaart u tijd en geld en kunt u de producten direct aanbieden aan uw afnemers.

Retail

Grote aantallen, kant en klare producten, bent u benieuwd waar onze producten worden verkocht en waar ons assortiment uit bestaat? Neem een kijkje in onze webshop of raadpleeg één van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Export

Op onze exportafdeling worden dagelijks duizenden bloemen ingepakt voor verzending naar het buitenland. Rijnsflowers is tevens in het bezit van de juiste certificaten en zodoende bevoegd om luchtvracht te mogen verpakken en te verzenden. Onze inpakafdeling is goed gestructureerd; alle producten worden duurzaam en in de hoogste kwaliteit verpakt zodat uw bestelling op haar best bij u arriveert.

Registreren als klant?

Interesse in Rijnsflowers en een kijkje nemen in de webshop? Vraag onderstaand direct een inlog code aan en bekijk ons uitgebreide assortiment bloemen, planten en bloemistenaccessoires direct via live foto's.

Naar Registreren