Dealingroom

De inkopers van Rijnsflowers kopen elke werkdag bloemen op de verschillende bloemenveilingen van Nederland. Op deze manier blijven we altijd op de hoogte van de kwaliteit van het aanbod van de bloemen en planten. In onze dealingroom kunt u zelf meedraaien in dit proces en uw bestelling samen met uw accountmanager op maat maken.

Webshop

Via onze moderne webshop krijgt u toegang tot een zeer breed assortiment aan bloemen, planten en sundries. De ruime keuze gaat via dit medium samen met gedetailleerde productinformatie. Via de webshop kunt u op snelle wijze uw bestelling samenstellen, wat resulteert in kwalitatieve levering en snelle afhandeling.

Shop in Shop

Een eigen webshop zonder design en onderhoudskosten, maar met een uitgebreid assortiment en geen voorraadrisico? Neem dan snel contact met ons op voor onze 'Shop in Shop' oplossing! 

Registreren als klant?

Interesse in ons diverse assortiment bloemen, planten en accessoires en een kijkje nemen in de webshop? Vraag onderstaand direct een inlog code aan en bekijk ons assortiment direct via live foto's.

Naar Registreren