Historie van Rijnsflowers

Ons bedrijf werd officieel opgericht op 1 mei 2009. Peter Hoek voegde het bedrijf bij zijn huidige ondernemingen. Hij beschikte al over een eigen Cash & Carry en een import-exportbedrijf dat handelde binnen Frankrijk. De fusie zorgde ervoor dat het fundament van Rijnsflowers direct versterkte. De start van het bedrijf vond plaats op de FloraHolland Rijnsburg. Wegens de snelle groei en het steeds groter groeiende assortiment verhuisde Rijnsflowers in december 2011 naar een grotere locatie binnen het veilingterrein.

Vanaf het ontstaan van ons bedrijf specialiseren we ons in Wedding Orders en bloemen en planten van topkwaliteit. Rijnsflowers ging direct na de start de online markt op; via deze weg zorgen we er vanaf het begin voor dat we al onze klanten snelle en efficiënte service kunnen bieden. Rijnsflowers startte in 2009 met exporteren op Engeland, een formule die gauw zijn vruchten afwierp. Inmiddels levert Rijnsflowers bloemen en planten aan verschillende landen in West-Europa, het Midden-Oosten en verschillende bestemmingen over de Atlantische Oceaan.

Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een brede onderneming met veel enthousiaste werknemers. Verschillende takken van het bedrijf worden bestuurd door jonge mensen, die Rijnsflowers voorzien van een frisse en vooruitziende blik. De zoons van Hoek staan aan het hoofd van hun eigen afdelingen, waaronder export, import en Cash & Carry. Rijnsflowers heeft hart voor bloemen en planten; ons assortiment word dagelijks uitgebreid met nieuwe artikelen en ons inkoop team werkt iedere dag nationaal en internationaal aan het inventariseren van nieuwe kwaliteitsproducten. Eén team; één passie.

Rijnsflowers. Uw specialist en betrouwbare partner in bloemen en planten!

Registreren als klant?

Interesse in Rijnsflowers en een kijkje nemen in de webshop? Vraag onderstaand direct een inlog code aan en bekijk ons uitgebreide assortiment bloemen, planten en bloemistenaccessoires direct via live foto's.

Naar Registreren