De bloemenveiling

FloraHolland staat bekend als de grootste bloemenveiling van de wereld en is een plek waar verschillende partijen samenkomen om samen de prijsverhoudingen te bepalen via het veilsysteem. FloraHolland beschikt over een aantal marktplaatsen met een klokverkoopsysteem en werkt via een uitstekend logistiek netwerk. In het centrum van deze drie locaties heeft Rijnsflowers de hoofdvestiging op Rijnsburg. Via deze uitvalsbasis hebben we de snelste verbinding met vliegveld Schiphol, diverse Ferry's en de hoofdsnelwegen Europa in. De veiling heeft drie exportveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en heeft ook drie regionale veilingen namelijk FloraHolland Venlo, FloraHolland Bleiswijk en FloraHolland Eelde.

FloraHolland beschikt tevens over een internationaal servicenetwerk dat de vraag en aanbod binnen de bloemensector met elkaar verbindt en vormt op deze wijze een toegangspoort tot de internationale handel, wat bevorderend is voor alle partijen die met FloraHolland samenwerken. Daarnaast stimuleren ze de verkoop met een bemiddelingsorganisatie en door het leveren van maatwerkdiensten zoals conceptontwikkeling, persoonlijke verkoop, productpromotie en marktinformatie.

Registreren als klant?

Interesse in ons diverse assortiment bloemen, planten en accessoires en een kijkje nemen in de webshop? Vraag onderstaand direct een inlog code aan en bekijk ons assortiment direct via live foto's.

Naar Registreren