Over ons

Rijnsflowers is gevestigd in bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg en richt zich al meer dan 30 jaar op de betere bloemengroothandel en bloemist, bij wie een goede kwaliteit bloemen en planten tegen de juiste prijs centraal staan. 

Het inkopen vindt plaats in onze “Dealing Room”. Van hier uit wordt er ingekocht op de 3 belangrijkste veilingen van Nederland en wordt er rechtstreeks zaken gedaan met Nederlandse kwekers en buitenlandse leveranciers. De “Dealing Room” is het kloppende hart van onderneming, waarbij onze ervaren inkopers en verkopers direct contact met elkaar hebben om voor u het beste product te verkrijgen. 

Bij Rijnsflowers maken we gebruik van alle moderne communicatie middelen. Bestellingen zijn online mogelijk per webshop, mobile app of email en daarnaast ook via telefoon. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk is. Wij onderhouden dan ook dagelijks contact met onze klanten en bezoeken ze op een zeer regelmatige basis. 

Registreren als klant?

Een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van Rijnsflowers? Vraag onderstaand direct een inlog code aan voor de webshop en bekijk al onze producten direct via live foto's.

Naar Registreren

Flowering the world!

Visie

Als stabiel en gezond bedrijf streven wij ernaar om een langdurige en betrouwbare relatie met onze klant op te bouwen. Dus niet alleen kopen via de webshop, maar ook het onderhouden van een direct en persoonlijk contact. Hierbij zien wij persoonlijke aandacht, goede service en een kwaliteitsproduct als onontbeerlijk.

Elke klant heeft zo zijn eigen wensen en specifieke werkwijze. In samenspraak met onze klant zorgen wij voor “tailor made” oplossingen om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Dit alles uiteraard tegen de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Mission Statement

Rijnsflowers streeft ernaar om een betrouwbare en duurzame relatie op te bouwen met al haar afnemers. Persoonlijk aandacht, goede service en het leveren van kwalitatief uitstekende producten zijn zaken die bij ons niet alleen vanzelfsprekend zijn, maar ook de allereerste prioriteit hebben. De kwaliteit van het aanbod, de milieuvriendelijke verwerking van de producten en het gemak voor onze afnemers maken ons bedrijf waardevol en vooruitstrevend.

Rijnsflowers is een geïntegreerde organisatie; dit biedt de beste mogelijkheden en voordelen op het gebied van logistiek, export, inkoop en variatie. De verscheidenheid binnen onze klantenkring is enorm; iedere afnemer  heeft zijn of haar eigen wensen en werkwijze. Samen met de afnemer zorgen we met veel toewijding voor oplossingen op maat, zodat uit elke relatie het onderste uit de kan wordt gehaald. Wij zien het als missie om de klant via verschillende inkoopconcepten het ultieme gemak en snelheid te bieden die hij of zij behoeft. De afnemer staat sterk, is proactief en bepaalt wat hij wil. Kortom: optimaal resultaat en accurate service tegen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.